חומצות שומן מסוג אומגה 3 הן חומצות שומן חיוניות שמקורן בדגי מים עמוקים וקרים, אצות, פשתן ואגוזי מלך.
גוף האדם אינו יכול לייצר את חומצות השומן הללו ולכן עלינו להשיג אותן מהמזון או באמצעות תוספי תזונה.
בשל המחסור התזונתי באומגה 3, המאפיין את התזונה המערבית, וצריכה מועטה של דגי ים, תוספת אומגה 3
חשובה ומומלצת לכל אחד. מחקרים מראים כי לתוספת אומגה 3 השפעה חיובית על מגוון רחב של מצבים בריאותיים:
תכולה: 120 כמוסות
ערכים תזונתיים לכמוסה אחת: פחות מ-10 קק"ל
הוראות שימוש: 1-3 כמוסות ליום לפני הארוחה
רכיבים:
שמן דגי מעמקים ובתוכו: |
1000 מ"ג |
EPA |
260 מ"ג |
DHA |
|
חומצות אומגה 3 אחרות |
130 מ"ג |
סה"כ אומגה 3 |
560 מ"ג |
רכיבים לא פעילים: מתחלב: עמילן תירס, מייצבים: גליצרול, קרגינן, מווסת חומציות: דיסודיום פוספט